pigeoni folle

Berlijnse bollen en boterpistolets

Posted by on Mar 8, 2012 in Blog, Food | 1 comment

Berlijnse bollen en boterpistolets

berlijnsebol

Mannekes nu zit ik hier met 30 Berlijnse bollen … Er is ondertussen al een heel distributienetwerk opgezet, dus dat komt wel goed met die bollen.

Berlijnse bollen zijn gemaakt van een zacht luxedeeg. Na het rijzen eventjes in de friteuse en aan elke kant 3 minuten laten kleuren, opensnijden, laten afkoelen, vullen met heerlijk zelfgemaakte banketbakkersroom en bestrooien met bloemsuiker. Et voila GODDELIJK!

Nog steeds, zoals elke woensdagavond, geleerd tijdens de opleiding ‘harde en zachte luxe’ aan de PIVA in Antwerpen.

boterpistolets

signature

One Comment

Join the conversation and post a comment.

    ...
  1. annick

    Lynn, ze zien er heerlijk uit !!!!!!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + = 17

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>