pigeoni folle

Paper Pigeon geboortekaartje ‘superhero’

Posted by on Aug 31, 2012 in Blog, Eigen creaties | 2 comments

Paper Pigeon geboortekaartje ‘superhero’

geboortekaartje_superheld

Ik ken Astrid best wel al lang. Zij deed haar stage als journaliste bij een jongerenmagazine. Ik had er net mijn eerste job als grafisch vormgever. In de jaren erna zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren, maar dankzij het fantastische facebook had ik haar snel teruggevonden. Dus toen Astrid me vroeg het geboortekaartje voor ‘Enzo’ te maken in ‘superhero-stijl’ waren we meteen enthousiast!

Het kaartje moest een beetje een vintage stijl meekrijgen zoals een oude comic strip en mocht niet echt één superheld naar voren brengen. Dus geen Superman of Batman kaartje. Niet gemakkelijk want het geboortekaartje is niet meteen typerend voor de Paper Pigeon stijl, maar het was een uitdaging, waar we hopelijk in geslaagd zijn. :)

Binnenwerk van het geboortekaartje met hun trouwe viervoeter ‘Happy Jules’ die erg veel lijkt op de witte ‘Krypto The Superdog’ maar dan met rechte oren.

signature

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

    ...
  1. Bibi

    Ik heb het al eerder gezegd, maar wat jammer dat mijn 2 kids al groter zijn en er geen geboortekaartjes meer gemaakt hoeven te worden… ze zijn zo mooi!

  2. tine

    mevrouw Paper Pigeon …. dit is weeral “super” ….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 + 8 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>